Goede doelen

JSF_GELDERLAND

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Alle kinderen moeten kunnen sporten!
De Ronde Tafel Oude IJssel ondersteunt het Jeugdsportfonds met de Kruisbergtrailrun, een jaarlijks terugkerend hardloop-event door de Kruisbergse bossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doodmoegeboren

Elk jaar zet RT20 zich in voor het goede doel. Dit jaar is dat: de ‘Oude IJssel Proeverij en Loterij’ ter ondersteuning van Energy4All en ‘Trademasters’, een ruilhandelswedstrijd voor Stichting VOT. We hopen dat je ons wilt helpen zoveel mogelijk geld op te halen.

Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: één op de drie Nederlanders krijgt kanker. Wij willen niet accepteren dat er zoveel mensen aan kanker lijden en er al te vaak aan overlijden. Sinds haar oprichting in 1949 doet KWF Kankerbestrijding al het mogelijke om kanker terug te dringen en onder controle te brengen. Ons doel is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken werven we fondsen. We doen dat niet alleen, maar samen met u. Met KWF Kankerbestrijding investeer je in leven.

 

Longen zijn van levensbelang. Het Longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen ongeneeslijke longziekten. En we komen op voor ieders longen, ziek en gezond.

In Nederland zijn ruim een miljoen mensen met een longziekte. Mensen met astma, COPD en andere longziekten. Het Longfonds zet zich voor hen in, want longen zijn van levensbelang. Daarom is de naam veranderd in Longfonds (voorheen Astma Fonds). Wij strijden voor gezonde longen en tegen longziekten.